Josephine’s Cucina : Risoni ai gamberi
Josephine uit Den Haag laat uw smaakpapillen tintelen in “Josephine’s Cucina” waar ze de heerlijkste Italiaanse gerechtjes op ons los laat.
Haar passie voor Italië en haar veelgevraagde receptjes kan je hier terug vinden..
Je kan haar creatie’s ook volgen op Instagram : @josephinevvh
Snijd 1 ui en 3 teentjes knoflook zeer fijn. Hak 1 rode paprika in blokjes.
Bak de ui, de paprika en de knoflook. Voeg 1 flinke el tomatenpuree toe en bak mee. Kruid de garnalen met chilipoeder en bak apart in olie. Voeg de risoni toe aan de ui, knoflook en paprika en laat de smaken even opnemen in de korrel.
Voeg nu steeds wat hete bouillon toe tot de korrel half gaar is. Als laatste een half blikje tomatenpulp erbij en laat garen tot al dente. Maak op smaak met peper, eventueel zout en vers gehakte peterselie. Doe de garnalen on top samen met de vrijgekomen chili olie.
Smakelijk !