Josephine’s Cucina : Heerlijke Pasta all’Amatriciana
Josephine uit Den Haag laat uw smaakpapillen tintelen in “Josephine’s Cucina” waar ze de heerlijkste Italiaanse gerechtjes op ons los laat.
Haar passie voor Italië en haar veelgevraagde receptjes kan je hier terug vinden..
Je kan haar creatie’s ook volgen op Instagram : @josephinevvh
PASTA all’AMATRICIANA
Ingrediënten:
100gr pancetta, klein gesneden
1 gehakte ui
500 gr tomatenpulp ( blik)
Peperoncino ( gedroogde chilipepervlokken)
Bak de pancetta, doe de ui erbij en fruit het op laag vuur zo’n tien minuten terwijl je af en toe roert. Voeg de tomaten en de peperoncino toe en breng op smaak met wat zout. Laat dit alles zo’n 30 minuten pruttelen zodat de smaken goed kunnen intrekken. Voeg heet water toe indien het te ver inkookt. Pasta koken en saus toevoegen. Parmigiano en basilicum naar wens…. Buon appetito !